2014. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Tweet
Megosztom
A hónap témája: anyaság Az örök szerelem lakatja
Női Portál
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt

Kényeztesd a párod "fényoszlopát"!

Zsu

Egyre többen ébrednek tudatára annak, hogy a lingamot a „szeretet szervének” kell tekinteni. Többé már nem alacsonyítják „biológiai eszközzé”, amelynek csak annyi a szerepe, hogy megmerevedjen, és orgazmust hozzon létre. A lingammal való bánás sokkal többet jelent egyszerű „ki-be” mozgatásnál…

 

A lingam


A lingam szó a férfiasság legmélyebb lényegét ragadja meg. India szent nyelvéből, a szankszritból származik, és a jelentése: „fényoszlop”. Indiában a lingamot Síva tisztaságának megnyilvánulásaként tisztelik, amely képes átlátni az illúziók, a hamis elképzelések és a ragaszkodás fátylán. A lingam szimbolizálja a helyes és helytelen, az igaz és hamis közötti különbségtétel finom kardját, és természetesen a kreatív energiánkat, valamint a teremtő erőnket is.


Kényeztesd a lingamot!


Ha óvatosan hátrahúzod párod fitymáját, láthatod és érezheted, hogy a bőr a pénisz törzs és a makk között sokkal vékonyabb és érzékenyebb is, mint a bőr többi része. A makk elülső részén a fitymafék köti össze a pénisz alsó részét a makkal. A fitymafékben található idegvégződések nagyon érzékenyek, ezért a hozzáértő érintés ezen a helyen rendkívül kellemes érzést okoz a férfinak. A fitymaféktől jobbra és balra, valamint közvetlenül a makk pereme alatt helyezkedik el az ún. „férfi klitorisz”: az a terület, ami a női klitorisznak felel meg. Ez a különleges terület még a legtöbb férfi számára is ismeretlen, miután a magömlést, illetve az orgazmust általában elsősorban a fitymának és a makknak a súrlódása váltja ki. Ha tehát hozzáértően masszírozod és kényezteted ezt a helyet, nagyon intenzív kéjérzetet okozhatsz a párodnak.

A lingam törzsének izgatása


1. Kezdd azzal, hogy finoman beolajozod a lingamot. Nyomd össze erőteljesen a hüvelykujjaddal és a mutatóujjaddal a gyökerénél, aztán haladj egy-egy ujjszélességgel felfelé, és közben ugyanolyan erővel ismételd meg a nyomást. Először elölről, aztán oldalról is. ez felébreszti a belső szöveteket, és stimulálja a lingam reflexzónáit.
2. Ha a lingam a partnered hasán fekszik, simítsd végig gyengéden a gyökerétől a csúcsáig az egyik kezeddel, a másik kezeddel pedig húzd vissza gyengéden az előbőrt. Képzeld azt, hogy a hasfelület egy óralap. Ha a hasán fekszik a lingam, akkor 12 óránál áll. Haladj tovább mindig egy órával előbbre, míg ismét visszatérsz a 12 órához. Érintésed más és más minőségű lesz a lingam helyzetétől függően.
3. Most egyik kezeddel simítsd végig a lingamot, a makknál kezdve, lefelé a herékig és a gátig. Térj vissza, és vedd a lingamot a két tenyered közé. Mozgasd a tenyeredet váltakozó irányban és erősséggel fel és le a lingamon. Ha ügyes vagy, akkor ez a masszázs majdnem addig a pontig tarthat, „ahonnan már nincs visszaút”. Ilyenkor inkább állj meg…
4. Fond össze a két kezedet a lingam körül, mintha imádkoznál, és táncolj az ujjaiddal. Masszírozd a lingamot fel-le.

 

A makk


A makk úgyszólván a lingam „koronája”. Nagyon érzékeny szerv, miután rengeteg idegvégződés található itt. Ám hihetetlen kéjérzetet biztosít a párodnak, ha megfelelően bánsz vele.

A makk masszírozása


1. Olajozd be a lingamot, és előkészületként masszírozd a törzsét. Húzd vissza óvatosan a fitymát, és érintsd meg a lingam alsó részén a makk alatti részt. (Alsó részen a törzsnek azt az oldalát értem, amely a nyugalmi állapotban lévő pénisznél a herék felé néz. Ha a lingam a hason fekszik, a pénisztörzsnek ez az oldala felfelé mutat.) Itt található a fitymafék is, és az idegvégződések itt rendkívül érzékenyek. Masszírozd ezt a területet a hüvelykujjaddal gyengéden, körkörös irányban, de használj sok síkosítót.
2. Masszírozd mindkét hüvelykujjaddal fel és le a fitymaféktől balra és jobbra található területet is. Ez a pasik legérzékenyebb pontja! Dörzsölgesd a fitymafék bőrét a hüvelykujjad és a mutatóujjad között.
3. Tedd a kezedet a makk fölé, mint egy kalapot, és a tenyér mélyedésében ide-oda ringatva masszírozd a lingamot. Ez a legtöbb férfi számára teljesen új, csodálatos érzés.
4. Masszírozd a makkot az ujjaid hegyével, fentről lefelé, mintha citromot facsarnál. Egy másik változat: masszírozd az ujjaid hegyével a makk hátsó peremét. Az eredmény nem marad el!

 

A herék kényeztetése


A lingam alatt balra és jobbra, az altesthez kapcsolódva helyezkedik el a jól látható herezacskó, ezekben találhatók a herék. Nagyon kellemes érzés a pasinak, ha gyengéden a kezedbe veszed, és finoman simogatod, becézgeted. A here, a herezacskón keresztül megtapintva, kis sárgabarackra emlékeztet, és nagyon kedveli a finom érintést, különösen, ha közben a lingamot is simogatod.

Nagyon kellemes érzésben lesz része a párodnak, ha hüvelykujjal és mutatóujjal óvatosan gyűrűt formálsz a herezacskó körül, a here fölött. Vigyázz, hogy közben ne nyomd meg a herét, de maga a gyűrű feszes legyen. Sok férfi nagyon izgatónak érzi ezt a „heregyűrűt”, ami legtöbbször fokozza a merevedést is. ha aztán elengeded a herezacskót, ujjaid közé foghatod az ondózsinórt, és finoman masszírozhatod a herezacskó bőrét. Jó, ha tudod, hogy a herék megérintése, finom dörzsölése és óvatos húzogatása serkenti a tesztoszterontermelést, és növeli a spermiumok számát.


A férfi G pontja


A végbélnyílás és a herezacskó között található a gát, amelynek nagyon fontos szerepe van a szerelem művészetében, és a pasik kéjérzetében. Ha az ujjaddal végigtapogatod a gátat, jól érezhető a lingam gyökerét alkotó domb, közvetlenül a herék alatt. Ettől a végbélnyílás irányában kis távolságra található a „millió arany pontja”, egy lágy, ruganyos terület, amelybe a második ujjpercig benyomhatod az ujjadat. Mögötte, a test belsejében helyezkedik el a prosztata, amelyet innen lehet megérinteni, és izgatni. A legtöbb nő és férfi meglepődik, amikor felfedezi, mennyire érzékeny a prosztata a szexuális stimulációra. Akár rezgés-masszázst is végezhetsz: nyomd rá az ujjadat finoman a prosztatára, és rezegtesd. Közben váltogasd a nyomás sebességét és erejét.

A prosztata egy gesztenye nagyságú mirigy. Közvetlenül a gát fölött található, a szeméremcsont mögött, a medence közepén. A prosztata szerepe nagyon hasonlít a nők G-pontjáéhoz. Akárcsak a nők esetében a G-pont, a prosztata férfiaknál mélyebb és tartósabb érzéseket kelt az orgazmus során. A prosztataingerlés hatására bekövetkező orgazmus ugyanis egészen más, mint a fallikus orgazmus. Sokkal mélyebb lesz a kéjérzés és jobban szétterjed az egész testben.


A végbélnyílás kényeztetése


A prosztatához való közelsége és a benne található, számtalan érzékeny idegvégződés révén a végbélnyílás rendkívüli erogén zóna. Sok pasinak csak nagyon kevés, vagy egyáltalán semmi tapasztalata nincs a végbélnyílás megérintése adta kéjérzetről. Ha tehát igazi kéjmámorban szeretnéd részesíteni kedvesedet, rajta, ne idegenkedj ettől a területtől sem. Helyezd rá a kezedet a gátra, és a végbélnyílásra, és lassan kend be síkosító folyadékkal, vagy olajjal ezt a területet. Lassan, finoman kezdd masszírozni, körkörös mozdulatokkal, enyhén ütögetve a végbélnyílás területét. Amikor úgy érzed, hogy a nyílás területe megfelelően ellazult, tedd rá az egyik ujjadat a végbélnyílás rózsájára, de még ne hatolj be. Masszírozd alaposan és szeretetteljesen ezt a területet, majd egy óvatos, de határozott mozdulattal hatolj be az ujjaddal a nyílásba. Finoman, körkörösen mozgasd a nyílásban az ujjadat, és ha azt látod, hogy a párodat nagyon izgatja mindez, akkor kezdd el ki-behúzogatni. Meglátod, pillanat alatt a mennybe repíted őt.

A lingam-masszázst te magad is könnyen elsajátíthatod, ha megvásárolod ezt a könyvet. Sőt, minden mozdulatot megnézhetsz a mellékelt ajándék DVD-n, így már valóban gyerekjáték lesz az egész!


 

Michaela Riedler-Jürgen Becker: Lingam masszázs
(Bioenergetic Kiadó)


A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.

A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.

Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba.


 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz
E-target hirdetés

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi horoszkóp - 2014-08-22

Napi horoszkóp - 2014-08-22

Kíváncsi vagy, mit jósolnak a csillagok a mai napra? Kattints!

Tovább »
40 tény világunkról, amit biztos nem tudtál

40 tény világunkról, amit biztos nem tudtál

A jó pap is holtáig tanul, miért ne tehetnénk ezt mi is? Most olyan apróságnak tűnő érdekeségeket osztunk meg veled, amiről eddig szinte biztos, hogy nem volt tudomásod.

Tovább »
Maradni vagy elszökni? - Lakásfelújítás a fejünk felett

Maradni vagy elszökni? - Lakásfelújítás a fejünk felett

Egy lakás/ház felújítása legyen az csak kisebb változtatás is, nem könnyű feladat. Ha egyszerre több dolgot tervezünk felújítani, vagy még bővítünk is, biztosak lehetünk benne, hogy több hetes, hónapos munkálatokról van szó. Ilyenkor aztán rajtunk áll – és persze az anyagi és családi lehetőségeinken –, hogy maradunk-e a házban, vagy keresünk egyéb, alternatív megoldást.

Tovább »
EZO TV

Hirdetés

EZO TV
Női Portál oldaltérkép